NL | FR | EN
Kantoor

VANHAUTE ADVOCATEN is een onafhankelijk advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende takken van het ondernemingsrecht, waarbij de focus uitgaat naar het fiscaal recht. Daarnaast omvat de praktijk eveneens alle takken van het vennootschaps-, burgerlijk, handels- en economisch, financieel en strafrecht.

Het kantoor werd in het jaar 2000 opgericht door Meester Patrick Vanhaute, die voorheen actief was als vennoot van “Loyens & Volkmaars & Vanhaute” (nu “Loyens & Loeff”). VANHAUTE ADVOCATEN houdt kantoor in het centrum van Antwerpen (België) en daarenboven houdt Patrick Vanhaute als lid van de Balie van Luxemburg eveneens kantoor in het Groothertogdom Luxemburg.

VANHAUTE ADVOCATEN maakt deel uit van diverse internationale netwerken, waardoor de toegankelijkheid tot gespecialiseerde buitenlandse correspondenten wordt gewaarborgd. Als oprichter en lid van de “European Tax Intelligence Group” (ETIG: www.etig.eu) en de “International Tax Specialist Group” (ITSG: www.itsgnetwork.com), is het kantoor zowel op Europees als internationaal niveau actief binnen het belastingwezen.

VANHAUTE ADVOCATEN streeft ernaar zijn cliënten op basis van een ruime expertise te adviseren in alle takken van het belastingrecht en geniet brede erkenning in het kader van zijn doorgedreven ervaring binnen het vakgebied van de internationale fiscale planning.