NL | FR | EN
Contact
P. Vanhaute BVBA 
Quellinstraat 37 (Postbus 12), 
2018 Anvers (België) 
T. +32(0)3 293 88 46 
F. +32(0)3 293 88 52 
E. info@pvanhaute.be

Contacteer ons

• Vanuit BRUSSEL (BELGIË) 
U rijdt via de E19 Antwerpen binnen en volgt steeds rechtdoor richting “Centrum”. Aan het kruispunt met de leien (aan de “Nationale Bank”), draait u naar rechts de “Frankrijklei” op. Sla hierna rechtsaf aan het kruispunt met de “Quinten Matsijslei” om vervolgens aan het eerste verkeerslicht naar links te draaien en de “Quellinstraat” in te rijden. Na ongeveer 100 meter vindt u ons kantoor aan de rechterzijde van de weg. 

U rijdt via de A12 “Antwerpen-Centrum” binnen onder het “Nieuwe Justitiepaleis” en vervolgt uw weg op de leien tot u aan de “Frankrijklei” komt. Aan het kruispunt met de “Nationale Bank” neemt u het zijbaanvak (op de rechter zijde). Sla hierna rechtsaf aan het kruispunt met de “Quinten Matsijslei” om vervolgens aan het eerste verkeerslicht naar links te draaien en de “Quellinstraat” in te rijden. Na ongeveer 100 meter vindt u ons kantoor aan de rechterzijde van de weg. 

• Vanuit GENT (BELGIË) 
U rijdt via de E17 de “Kennedytunnel” door. Na de tunnel neemt u de afslag “Antwerpen-Zuid/Centrum”. U rijdt “Antwerpen-Centrum” binnen onder het “Nieuwe Justitiepaleis” en vervolgt uw weg op de leien tot u aan de “Frankrijklei” komt. Aan het kruispunt met de “Nationale Bank” neemt u het zijbaanvak (op de rechter zijde). Sla hierna rechtsaf aan het kruispunt met de “Quinten Matsijslei” om vervolgens aan het eerste verkeerslicht naar links te draaien en de “Quellinstraat” in te rijden. Na ongeveer 100 meter vindt u ons kantoor aan de rechterzijde van de weg. 

• Vanuit EINDHOVEN (NEDERLAND) / HASSELT (BELGIË) 
U rijdt via de E34/E313 de ring rond Antwerpen op. Op de ring neemt u de afslag “Antwerpen-Centrum/Borgerhout/Singel”. U rijdt via de “Turnhoutsebaan” de “Carnotstraat” en de “Gemeentestraat” in tot aan de “Franklin Rooseveltplaats” (halte bussen). Daar slaat u linksaf om de “Van Ertbornstraat” in te rijden die vervolgens in de “Quellinstraat” overgaat. Na ongeveer 500 meter vindt u ons kantoor aan de linkerzijde van de weg. 

• Vanuit BREDA (NEDERLAND) / ZEELAND (NEDERLAND) 
U rijdt via de E19/A12 de “Ring” rond Antwerpen op. Op de “Ring” neemt u de afslag “Merksem/Haven/Antwerpen-Centrum”. U slaat linksaf om de “N180” op te rijden. Bij aankomst op de “Noorderlaan”, volgt u de richting “Antwerpen-Centrum”. U vervolgt uw reisweg via de “Italiëlei” en de “Frankrijklei”. Aan het kruispunt met de “Quinten Matsijsslei” slaat u linksaf om vervolgens aan het eerste verkeerslicht naar links te draaien en de “Quellinstraat” in te rijden. Na ongeveer 100 meter vindt u ons kantoor aan de rechterzijde van de weg. 

• Persoonlijke routebeschrijving

Voor een persoonlijke routebeschrijving, kunnen wij u volgende website aanraden:

Google Maps